Creations Events

Creations aftermovie online! Nog 2 dagen SUPER EARLYBIRD ACTIE!!!

Datum: 30-10-2017
Terug naar overzicht

Wauw! Wat een gaaf feest was Creations in Heaven! Er waren heel veel positive reacties over de nieuwe locatie waar Creations gehouden werd. Graag wil ik iedereen bedanken die heeft geholpen om er weer een super editie van te maken! Ook wil ik alle bezoekers weer bedanken die ons hebben gevolgd naar deze schitterend mooie locatie Warehouse Elementenstraat.

Inmiddels staat er alweer een volgende editie in de agenda van Creations. Op zaterdag 20 januari is het weer tijd voor Creations - Winter Edition... Deze keer zijn alle bezoekers volledig beschermd tegen regen, sneeuw, kou, wind of hagelbuien die we nog wel eens hebben meegemaakt op de winter edition van Creations 🙈...

Om het nog even spannend te houden wordt de line-up nog even geheim gehouden, maar de vaste bezoekers van Creations weten natuurlijk al dat er vele top deejays aanwezig zijn die deze keer in Warehouse Elementenstraat een schitterende industriele top locatie in regio Amsterdam hun kunsten gaan vertonen. Voor de mensen die al vroeg beslissen om hun ticket te bestellen is er tot 1 november een hele mooie kortingsactie waarbij de tickets zelfs nog 2,50 voordeliger te bestellen zijn dan de normale earlybird tickets!

Ben jij ook zo een snelle beslisser en wil je je ticket met maar liefst 7,50 korting ten opzichte van de normale voorverkoop tickets bestellen, wacht dan niet te lang want er zijn van deze actietickets maar 100 stuks verkrijgbaar en de actie loopt maar tot 1 november! Tickets zijn te bestellen via: www.creations-events.nl of: https://tibbaa.com/order/sysvkq4b7p?lang=nl Thanks you for making Creations a Heavenly party!


Terug naar overzicht

Members Inlog

GRATIS AANMELDEN
Wachtwoord vergeten?

Follow us


Ticket verkooppunten

TicketscriptPrimera

Schrijf je gratis in bij SDC